A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

Cím: A személyes bánásmód kézikönyve
Szerző: Körmöci Katalin

Kiadó, kiadás éve: Sprint Kiadó, 2018  

Formátum: B/5, ragasztókötött


Örömmel és köszönettel vettem kezembe Körmöci Katalin új kézikönyvét, amely ismét a gyermekekről szól fontos megvilágításban.

A személyes bánásmód a gyerekek ismerete nélkül nem létezne. Tevékenységeik megmutatják, mire képesek, mi érdekli őket, miben ügyesek, stb.

Szakemberek ezeken az utakon át mutatják meg gyermekeink személyiségét.

Körmöci Katalin személyesen gyűjtögeti a gyerekekre jellemző jegyeket, viselkedésformákat. Rámutat a gyermeki személyiség egy-egy megnyilvánulására, a másság felismerésére. Példákkal világítja, hogyan lehet minden gyermek személyiségéhez igazodva helyesen nevelni.


A kézikönyv minden sora azt hangsúlyozza, hogy ahhoz, hogy a gyermekeink a jövőben értékes emberré válhassanak, most kell megadni számukra azt a lelki békét, amely megteremti a fejlődésük értékes voltát. Ehhez sorakoztat fel olyan példákat, amelyben bemutatja az óvodapedagógusok személyes bánásmódjának bevált gyakorlatait:


A kézikönyv az alapprogram szellemisége alapján készült sok-sok gyakorlati példával. A példák elemzése során minden új, korszerű vagy kevéssé ismert fogalmat értelmez azért, hogy nevelőmunkánkat segítse az óvodapedagógiai fogalmak tisztánlátása, és így sikeressé válhasson.


Köszönettel olvasom és szippantom magamba kiváló szakmai tudását, amelyben a gyermeki szükségletek kielégítettségének kérdése központi helyet foglal el.


Körmöci Katalin

A személyes bánásmód kézikönyve

Ára: 2700 Ft+postaköltség

Megrendelés Vissza

A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF