A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

Cím: Óvodai kalendárium (öröknaptárral)

Szerző: Körmöci Katalin

Kiadó, kiadás éve: Sprint Kiadó, 2017

Formátum: B/5, ragasztókötött

Terjedelem: 92+4 oldal


Tartalom:Ez a kiadvány az Óvodapedagógiai könyvsorozatunk XI. kötete, amely – mint minden eddigiek is – „A gyermek mindenek felett álló érdekében” készült. Műfaját tekintve kalendárium, és az óvodapedagógusok nevelőmunkájának megsegítésére készült.


Ám de a kötet kiadásával célunk, hogy egy olyan öröknaptárt adjunk kézbe, amely tartalmazza az egész teljes naptári év:Kiemelést nyert 26 jeles nap (de kiegészíthető az óvodapedagógus elképzelése alapján további 4 jeles nappal), amelyet az óvodában meg lehet valósítani, és információim szerint ezeket az óvodapedagógusok előnyben is részesítik. Ezt úgy szerkesztettem meg, hogy csatoltam hozzá:A tervező munka arra is szolgál, hogy a következő években is felhasználható legyen, sőt az ki is egészíthető az új elgondolásokkal. Ezzel kívánom megkönnyíteni és egyszerűsíteni a nevelőmunkára való felkészülést.

Tudom, hogy nem mindegyik jeles nap kerül megvalósításra, vagy esetleg mások részesülnek előnyben. Ez a kalendárium módot ad a kiegészítésre is.


A Jeles napok tervezési oldalain lehetőség adódik a háttérinformációk átgondolása alapján:A fentiek következményeként egy hosszú távú, éveket átölelő gyűjtemény áll majdan rendelkezésre, amely minden évben felidézhető, kiegészíthető, és így segítséggé válik a további, egyre értékesebb tervező munkához.


Reményeim szerint ezzel valóban nagy segítség adható, és kívánom, hogy örömmel forgassák és használják fel tervező munkájuk során mind a gyermekek, mind óvodapedagógusaink örömére!


Körmöci Katalin

Óvodai kalendárium

Ára: 1980 Ft+postaköltség

Megrendelés Vissza

A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF