Cím: A gyermekekkel együtt tervezzük óvodai életünket

Szerző: Pivókné Gajdár Klára

Kiadó, kiadás éve: Sprint Kiadó, 2013  

Sorozat: A gyermek mindenek felett álló érdekében  

Közreműködők: Körmöci Katalin lektor  

Formátum: B/5, ragasztókötött

Terjedelem: 76 oldal


Kedves Olvasó! Kedves Kollégák!


Az Óvodai Nevelés kiadója, a Sprint Kft. által indított kézikönyvsorozat harmadik kötetének címe: A gyermekekkel együtt tervezzük óvodai életünket.


Hálás vagyok a kiadónak, hogy óvónőink mindennapi munkáját kiváló szerző kollégáimmal együtt olyan szakmai-óvodapedagógiai segédletek kiadásával gazdagíthatjuk, amelyek valóban korszerűek és a gyermekek mindenek felett álló érdekeit képviselik.


Ez a kötet kilép a tervezés hagyományos módjaiból. Pivókné Gajdár Klára negyvenéves hivatásának tapasztalatait, egyre gazdagodó, egyre korszerűbbé váló óvodapedagógusi szervezőmunkájának nevezetes állomásait mutatja be úgy, hogy láthatóvá válik az óvodai tanulás tág értelmezése. Az óvodában a tanulás tág foka jelenti aszociális, kognitív, mozgásos, az érzelmek tanulását is, amely ilyen irányú tapasztalok megszerzésével, az átélés lehetőségével párosul.


Amint a kedves olvasó belemélyed a hol szépirodalomnak, hol szinte memoárnak is beillő olvasmányba, megérzi annak szellemiségét, gyermekközpontúságát, s mindeközben olyan érzések keletkeznek benne, hogy


Ezért esett a választás erre a témára. Érdekes szemezgetni belőle.


Körmöci Katalin

Ára: 1950 Ft+postaköltség

Megrendelés Vissza

A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF