A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

Cím: „Csillaglesen”

Alcím: Az óvodai tehetséggondozás ösvényein

Szerző: Ágoston Valéria

Kiadó, kiadás éve: Sprint Kiadó, 2016

Terjedelem: 170 oldal


Körmöci Katalin sorozatszerkesztő ajánlása:


Ágoston Valéria óvodapedagógiai kézikönyve a tehetséggondozás óvodai lehetőségeinek bemutatásán túl kitekint arra is, hogy a mivé fejlődhet és bontakozhat ki a jövőben a fejlődésében megtámogatott kisgyermek.

Lelkesít, jövőképet ad a kézikönyv abban a vonatkozásban, amelyet az óvodapedagógus lelkiismeretes nevelőmunkájának következményeként kimutathat. Igaz, hogy a 3–7 éves korban ez még nemigen látható, de megérezhető, és a kimenet utáni nyomon követés választ, megelégedettséget, sikert könyvel el. A befektetett támogató nevelő-fejlesztő munka meghozza a sikereket, mind a tehetségígéretnek kimutatott egyénnek, mind a róla gondoskodó nevelőnek.


A szerző, aki vallotta:


• „Keresem minden gyermek titkát, és kérdezem: hogyan segíthetnék abban, hogy   ÖNMAGA lehessen.” (Janus Korczak),

• és tudta, hogy : „Az emberek akkor nyújtják a maximumot, ha tehetségüket abban   hasznosíthatják, amiben hisznek” – ebben támogatta meg óvodásait.

• A szerző méltán áll példaként előttünk elfogadó, gyermekszerető, magas színvonalú   óvodapedagógusi nevelőmunkájával, hiszen a kézikönyvben szereplő tehetségekkel   bizonyította élete és munkássága értékét.

Csillaglesen

2480 Ft + postaköltség

Megrendelés Vissza

A Sprint Kiadó és Körmöci Katalin
óvodapedagógiai kiadványai

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF